USPJEŠNI STUDENTI

USPJEŠNI STUDENTI

Igor Perić – Fakultet za informacione tehnologije

Student Fakulteta za informacione tehnologije Slobomir P Univerziteta, Igor Perić, će nakon završetka osnovnih studija na našem Univerzitetu, svoje dalje usavršavanje nastaviti na univerzitetima u Francuskoj, Škotskoj i Španiji, gdje će izučavati procesiranje slike na računaru i robotiku (Computer vision and robotics).
Igor je od srednje škole iskazivao sklonost ka informatici, matematici i tehničkim naukama. Bio je vukovac, i dobio mogućnost besplatnog školovanja na Slobomir P Univerzitetu. Nakon velikog broja najviših ocjena tokom studiranja, učešća na olimpijadama iz informatike, te odličnih rezultata na prestižnim Majkrosoftovim takmičenjima, student Igor Perić je sasvim zaslužno dobio još jednu sjajnu priliku za dalje napredovanje i usavršavanje. Od oko 114 najtalentovanijih mladih ljudi iz Evrope, Amerike i Azije, Igor je jedan od devet studenata koji su dobili priliku da nastave školovanje u okviru prestižnog programa stipendiranja „Erasmus Mundus” Evropske komisije.

Aleksandar i Miloš Kojić – Fakultet za informacione tehnologije

Studenti Fakulteta za informacione tehnologije, braća, Aleksandar i Miloš Kojić su završili srednju tehničku školu u Zvorniku. Jedan od njih je vukovac i oslobođen je plaćanja školarine. Svoju kreativnost i inventivnost pokazuju svakodnevno. Učesnici su raznih konferencija i takmičenja, a sa svojim profesorima stalno rade na polju istraživačkog i inovatorskog rada.

Uroš Janićijević – student Akademije umjetnosti

Uroš Janićijević je student četvrte godine, na Odsjeku za gitaru. Muzičku školu je završio u Zvečanu, a studije na Akademiji umjetnosti Slobomir P Univerziteta je upisao na preporuku profesora Miloša Janjića. Svoje uspjehe tokom školovanja nastavio je i na Univerzitetu. Učestvovao je na mnogim takmičenjima, sa kojih je donio mnoge vrijedne nagrade. Na preporuku profesora sa Akademije, počeo je da radi u srednjoj muzičkoj školi „Stevan St. Mokranjac“ u Bijeljini.

Sonja Gavrić – student Poreske akademije

Sonja Gavrić je student treće godine na Poreskoj akademiji. Svoje univerzitetsko školovanje započela je 2010. godine, nakon završene Gimnazije “Filip Višnjić” u Bijeljini. Pošto je bila vukovac u srednjoj školi, Univerzitet joj je omogućio besplatno školovanje. Na osnovu uspješnog zalaganja na Fakultetu, učesnik je značajnih takmičenja, gdje je osvojila vrijedne nagrade. Osim toga, na RTV “Slobomir” radi kao voditelj.

Podijeli:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail