Pismo budućim studentima

Pismo budućim studentima

Dragi budući studenti,

imamo čast i zadovoljstvo da Vas kratko upoznamo sa Slobomir P Univerzitetom.

Ovo je prvi privatni univerzitet u Bosni i Hercegovini. Sastoji se od šest fakulteta koji ravnopravno rade u dva kampusa, Slobomiru i Doboju. Kampus u Slobomiru, novom gradu nadomak Bijeljine, obezbjeđuje studentima učenje u veoma prijatnim uslovima, daleko od gradske vreve, sa puno mira. Sa druge strane, kampus u Doboju je idealno mjesto za  one koji uživaju u gužvi i vrevi koju nosi grad, jer se fakultet nalazi u strogom centru, u blizini stare tvrđave i novog, moderno uređenog parka.

Obrazovanje kadrova, koji će po završetku studija  ostvariti prestižnu  radnu i životnu karijeru, zahtjeva visoke standarde, kojima se naš Univerzitet i rukovodi. U prvom redu je to  visoko stručni nastavni kadar, tako da su predavači na fakultetima kompetentni  i ugledni naučni radnici. U oblastima kojima se bave postigli su izvanredne rezultate, ne samo u nastavi, već i u naučno-istraživačkom radu. Uslovi u kojima se odvija nastava  su odlični.  Studentima su na raspolaganju moderno opremljene učionice  sa svim potrebnim učilima, restorani, sale sa internet konekcijom, biblioteka, sportski tereni i dr. Realizovan je i projekat virtuelno-elektoronskog objedinjavanja obrazovnih centara Slobomira i Doboja.

Slobomir je jedan od rijetkih univerziteta na ovim prostorima koji obezbjeđuje takvo radno okruženje, koje omogućava profesorima da, radeći sa malim grupama studenata, odlično upoznaju svakog od njih, ostvare bližu saradnju i podstaknu njihovu kreativnost i talente. Sve grupe karakteriše prijatna prijateljska, opuštena i na neki način porodična atmosvera.

Za Vas, naše buduće studente, smo obezbjedili najkvalitetnije studijske programe na sledećim fakultetima:

-          Fakultetu za informacione tehnologije
-          Fakultetu za ekonomiju i menadžment
-          Filološkom  fakultetu
-          Pravnom fakultetu
-          Poreskoj akademiji i
-          Akademiji umjetnosti.

Nadamo se da je ovo kratko predstavljanje uspjelo da privuče vašu pažnju i da vas podstakne da se malo bolje upoznate sa radom Slobomir P Univerziteta. Unaprijed se radujemo našoj budućoj saradnji!

Podijeli:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail